home header

a jog
emberi
oldala

home header

home header

a jog
emberi
oldala

A családjog Önről és a szeretteiről szól

CSALÁDJOG

Az Ön családjogi
szakértője

Támogatjuk Önt élete legfontosabb pillanataiban, és segítünk, hogy biztonságban és a jövőbe vetett bizalommal lépjen tovább, bármely élethelyzetben is van éppen.

MEDIÁCIÓ

Méltósággal a vitás helyzetekben

Együtt kerültek ebbe a helyzetbe. Most hogyan tovább? Keressük meg, hogy mi a legjobb megoldás az Önök számára, majd nézzük meg, hogyan lehet ezt megállapodássá alakítani.

TANÁCSADÁS

Minden tapasztalat lehetőség a fejlődésre

Kudarc vagy újratervezés? Támogató beszélgetések, amelyek hozzásegítik Önt ahhoz, hogy azonosítsa az Ön előtt álló feladatokat, mélyítse önismeretét és megtalálja a saját válaszait.

Mindenkinek megvan a személyes története

Családjogi ügyvéddel általában életének kulcsfontosságú eseményeinél találkozunk. Házassági szerződés megkötése, az első közös lakás megvásárlása és felújítása, a családi vállalkozás beindítása, a családi vagyon tervezése, a gyermekgondozás után a munkába való visszatérés, egy esetleges különválás, gyermekelhelyezés és vagyonmegosztás, egy bölcs újrakezdés, esetleg külföldre költözés, vagy más sorsdöntő események a családi életben – megannyi sorsfordító pillanat. 
A ma meghozott döntéseink alakítják a jövőt. 
Bármilyen élethelyzetben is vagyunk, amit ma választunk, és ahogy ma cselekszünk, az egyszer a családi történettár részévé fog válni, amiből a gyermekeink és az unokáink meríthetnek, és amire építkezhetnek majd.
A családjogi ügyvéd feladata, hogy segítsen Önnek megtalálni a legjobb megoldásokat, amelyek biztonságot és nyugalmat teremtenek családja számára.  
image
image

Dr. Vimláti Anita

Anita 14 éve praktizál Budapesten, hazai és nemzetközi családjogi ügyekre fókuszálva. Magyar és angol nyelven dolgozik, a magas színvonalú jogi tanácsadást empátiával, valódi figyelemmel és lényeglátással ötvözi. Anita egyike a Nemzetközi Családjogi Akadémia (International Academy of Family Law, IAFL) két magyar tagjának. Az Igazságügyi Minisztérium névjegyzékébe felvett közvetítő, 2023-ban elvégezte az Academy of European Law (ERA) által szervezett, határokon átnyúló családi ügyekben való mediációra irányuló képzését is. Legyen szó válásról, gyermekekről, vagyoni kérdésekről, családi cégről vagy öröklési ügyekről, segít Önnek tudatosan tervezni, hogy családját minden körülmények között biztonságban tudhassa.

iafl

MEGNÉZEM

2024/06/19

Hágai Egyezmény 13. cikk

Ha egy szülő a gyermeket jogellenesen viszi el az országból, a másik szülő kérelmére a bíróság elrendeli a visszavitelt. A visszavitel megtagadását csak nagyon kivételes esetben lehet kérni. Fontos elv,...

2024/06/17

Magyar párok külföldön

Ha egy magyar pár a külföldi munkavállalás mellett dönt, az elköltözésüket követően a nemzetközi magánjog szabályai fognak vonatkozni a családra. A határokon átívelő családi viszonyok esetén fontos...

2024/06/15

A gyermekek meghallgatása

Kedves Bírónő! Köszönjük a tájékoztatást. Megbeszéltük a levelet, és arra jutottunk, hogy szerintünk így rendben lesz minden. Köszönjük, hogy vette a fáradtságot, és írt nekünk. Ui. Küldjük...

Foglaljon időpontot konzultációra.

Vegye fel velem a kapcsolatot telefonon, e-mailben, vagy Whatsapp-on.

IDŐPONTOT FOGLALOK